Вучиќ: Отстранувањето на барикадите на северот на Косово ќе почне, но недовербата останува

Почнува отстранувањето на барикадите, но тоа не може да се направи за два часа. Дали за 24 … Продолжи со читање Вучиќ: Отстранувањето на барикадите на северот на Косово ќе почне, но недовербата останува