Вучиќ: Оставките на Србите на Косово донесоа тектонски промени, важно е да се однесуваме одговорно и сериозно

Српскиот претседател ги нарече „бизсмилени приказни“ тврдењата на косовските власти дека Србите ги напуштиле косовските институции по … Продолжи со читање Вучиќ: Оставките на Србите на Косово донесоа тектонски промени, важно е да се однесуваме одговорно и сериозно