Вучиќ: Опозицијата ќе биде задоволна со мојата одлука за избори, но нема да биде задоволна од народот

Го прочитав писмото од партиите од поранешниот режим, 95 отсто од нив се од поранешниот режим. Велат … Продолжи со читање Вучиќ: Опозицијата ќе биде задоволна со мојата одлука за избори, но нема да биде задоволна од народот