Вучиќ најави дека „Европрајд“ ќе биде откажан или одложен – организаторите велат оти откажувањето на настанот е противуставно

Како причина за откажување или одложување на меѓународниот настан „Еуропрајд“ кој требаше да се одржи во Белград, … Продолжи со читање Вучиќ најави дека „Европрајд“ ќе биде откажан или одложен – организаторите велат оти откажувањето на настанот е противуставно