Вучиќ ја „запали“ предизборната арена во Србија навистина излегувајќи од фрижидер

Промотивните политички спотови станаа главна алатка во онлајн кампањата на СНС, а најмногу прашина се крева околу … Продолжи со читање Вучиќ ја „запали“ предизборната арена во Србија навистина излегувајќи од фрижидер