Вучиќ до Квинтата: Повлекување на градоначалниците и на полицијата е услов за зачувување на мирот на Косово

Едностраните потези на Приштина водат кон насилство врз српската заедница, што нè оддалечува од постојан мир и … Продолжи со читање Вучиќ до Квинтата: Повлекување на градоначалниците и на полицијата е услов за зачувување на мирот на Косово