Вучевиќ: Претседателот нареди – Војската на Србија е на највисоко ниво на борбена готовност

И министерот за внатрешни работи Братислав Гашиќ изјави дека „по наредба на претседателот“ наредил подигнување на целосната … Продолжи со читање Вучевиќ: Претседателот нареди – Војската на Србија е на највисоко ниво на борбена готовност