Втор самит на „Економист“ за Западен Балкан во Скопје: Промовирање на европската инклузивност и солидарност

Самитот е еден од клучните настани во регионот во организација на лондонски „Економист“ како светски бренд, што … Продолжи со читање Втор самит на „Економист“ за Западен Балкан во Скопје: Промовирање на европската инклузивност и солидарност