Втор ден штрајк во ФЗО, Џафери најави дека повторно ќе се разгледува одлуката за намалување на платите во Фондот

Во изјава за МИА, премиерот во техничката влада вели дека имал координација со институциите за да се … Продолжи со читање Втор ден штрајк во ФЗО, Џафери најави дека повторно ќе се разгледува одлуката за намалување на платите во Фондот