Втор ден претседателски избори во Русија, излезноста е над 55 отсто

За претседателската функција се борат четворица кандидати – Леонид Слуцки, Николај Харитонов, Владислав Даванков и актуелниот претседател … Продолжи со читање Втор ден претседателски избори во Русија, излезноста е над 55 отсто