Врховен ја потврди пресудата за Катица Јанева и Боки 13 во „Рекет“

Во „Рекет“ Јовановски е осуден за делата примање награда за противзаконито влијание и за перење пари, а … Продолжи со читање Врховен ја потврди пресудата за Катица Јанева и Боки 13 во „Рекет“