Врховен ја одби жалбата: Боре Видевски, осомничен за убиствата на Вања и Панче, останува во притвор

„Обвинетиот во исказ пред Јавното обвинителство целосно го негираше постоењето на двете кривични дела, и на убиството … Продолжи со читање Врховен ја одби жалбата: Боре Видевски, осомничен за убиствата на Вања и Панче, останува во притвор