Време е за женска димензија во политиката – порача Силјановска-Давкова, потврдувајќи ја поднесената претседателска кандидатура до ВМРО-ДПМНЕ

Порача дека ако биде избрана за шеф на државата, кон граѓаните нема да се однесува како републикански … Продолжи со читање Време е за женска димензија во политиката – порача Силјановска-Давкова, потврдувајќи ја поднесената претседателска кандидатура до ВМРО-ДПМНЕ