Време е да ги здружиме заедничкиот регионален пазар и Отворен Балкан, порачал Османи во Берлин  

„И двете имаат иста цел и треба да бидат комплементарни, инклузивни и да ја почитуваат нашата потрага … Продолжи со читање Време е да ги здружиме заедничкиот регионален пазар и Отворен Балкан, порачал Османи во Берлин