Вратениот мазут од граница бил за „Супертрејд“, но компанијата возвраќа: Мострите ги зедоа во тегли за зимница

Изминатава недела Владата се пофали дека вратила неколку цистерни со мазут од граница поради повисок процент на … Продолжи со читање Вратениот мазут од граница бил за „Супертрејд“, но компанијата возвраќа: Мострите ги зедоа во тегли за зимница