Вработените во културните институции почнаа со протести поради задоцнетите и ниски плати

Од пред зградата на Министерството, од СКРМ им порачаа на службениците дека патот кон повисоки плати за … Продолжи со читање Вработените во културните институции почнаа со протести поради задоцнетите и ниски плати