Вработените во ЈСП нема утре да штрајкуваат, ќе чекаат плата до среда

По најавите за штрајк раководството на ЈСП соопшти дека во наредните денови вработените ќе ја добијат заслужената … Продолжи со читање Вработените во ЈСП нема утре да штрајкуваат, ќе чекаат плата до среда