Вработените се мета на закани поради обидите да продадат имот што е ставен на аукција, вели директорот на Агенцијата за конфискуван имот

Директорот на Агенцијата за управување со одземен имот, Дритон Небиу, не прецизираше во врска со чиј имот … Продолжи со читање Вработените се мета на закани поради обидите да продадат имот што е ставен на аукција, вели директорот на Агенцијата за конфискуван имот