Вработените на УКИМ побараа достоинствени плати и нов колективен договор: Ако не се прифатат барањата, ќе излеземе пред Владата

Високото образование е столб, без високо образование ниеден развој во државата нема да продолжи, вели ректорот на … Продолжи со читање Вработените на УКИМ побараа достоинствени плати и нов колективен договор: Ако не се прифатат барањата, ќе излеземе пред Владата