Вработен на Инфективна клиника е позитивен на конго-кримска хеморагична треска

По потврдување на случај на конго-кримска хеморагична треска кај жена на 27-годишна возраст, надлежните здравствени институции постапија … Продолжи со читање Вработен на Инфективна клиника е позитивен на конго-кримска хеморагична треска