Воздухот е екстремно лош во Берово, Гостивар и Тетово, а многу лош во Струмица, Битола и Кичево – ИЈЗ издаде препораки

Останете дома ако немате потреба да излегувате, носете маска, не отворајте прозорци, користете прочистувач на воздух; консумирајте … Продолжи со читање Воздухот е екстремно лош во Берово, Гостивар и Тетово, а многу лош во Струмица, Битола и Кичево – ИЈЗ издаде препораки