Војската на Србија соопшти дека соборила комерцијален дрон на поширокото подрачје на Копаоник

Дронот наводно бил соборен со употреба на мерки за електронско заглавување, во близина на воените објекти во … Продолжи со читање Војската на Србија соопшти дека соборила комерцијален дрон на поширокото подрачје на Копаоник