ВОИС: Државјани на Русија, од почетокот на војната на Украина, во Србија основале повеќе од 300 фирми

Во Белград има 246 правни лица, а во Нови Сад 48, објавува војводинскиот истражувачки портал Од почетокот … Продолжи со читање ВОИС: Државјани на Русија, од почетокот на војната на Украина, во Србија основале повеќе од 300 фирми