(ВО ЖИВО) Вонредна изјава по инспекциски надзор на „Боемска“

Раководителката на одделението за Инспекциски надзор Скопје вечерва одржува вонредна прес-конференција. Повод за прес-конференцијата е тоа што … Продолжи со читање (ВО ЖИВО) Вонредна изјава по инспекциски надзор на „Боемска“