(ВО ЖИВО) Следете ги резултатите од претседателските избори

Следете ги во живо резултатите од изборите, според податоците добиени од Државната изборна комисија Македонските граѓани денеска … Продолжи со читање (ВО ЖИВО) Следете ги резултатите од претседателските избори