(ВИДЕО) Прес-конференција на претседателот на Управниот одбор и извршен директор во М-НАВ, Фахрудин Хамиди

Следете ја во живо прес-конференцијата на претседателот на Управниот одбор и извршен директор во Македонската навигација, Фахрудин … Продолжи со читање (ВИДЕО) Прес-конференција на претседателот на Управниот одбор и извршен директор во М-НАВ, Фахрудин Хамиди