(ВИДЕО) Официјален пречек на албанската владина делегација во Скопје

Пред владата беше организиран официјален пречек на албанската владина делегација предводена од премиерот на Албанија Еди Рама … Продолжи со читање (ВИДЕО) Официјален пречек на албанската владина делегација во Скопје