(ВО ЖИВО) Ечат вувузели и на продолжението на собраниската седница за францускиот предлог

Во Собранието денеска продолжува 81 седницата, на чиј дневен ред единствена точка е владината Информација за содржината … Продолжи со читање (ВО ЖИВО) Ечат вувузели и на продолжението на собраниската седница за францускиот предлог