Во вторник ќе се ревидираат замрзнатите цени на овошјето и зеленчукот, најави Бектеши

Во вторник Владата ќе ги коригира замрзнатите цени на овошјето и зеленчукот, но никако нема да има … Продолжи со читање Во вторник ќе се ревидираат замрзнатите цени на овошјето и зеленчукот, најави Бектеши