Во Србија повторно протече амонијак, 10 лица префрлени во болница во Панчево

Полицијата и пожарникарите ги евакуирале сите граѓани што живеат во близина и го обезбедиле местото Во населбата … Продолжи со читање Во Србија повторно протече амонијак, 10 лица префрлени во болница во Панчево