Во скопската Зоолошка градина угинаа два коња, првичните сомнежи се дека биле отруени

Во скопската Зоолошка градина вчера поплане угинаа два коња. Првичните сомнежи се дека животните биле отруени. Случајот … Продолжи со читање Во скопската Зоолошка градина угинаа два коња, првичните сомнежи се дека биле отруени