Во Прилеп промовирано здружение „За нашите граѓани“: Димитриевски најави дека ќе се шири низ цела држава

Вечерва сме 100, 200, 300, задутре ќе бидеме 500, до крајот на месецот 1 000 и потоа … Продолжи со читање Во Прилеп промовирано здружение „За нашите граѓани“: Димитриевски најави дека ќе се шири низ цела држава