Во пресрет на Велигден и Бајрам, Владата ги замрзна цените на јајцата и оризот

Исто така, производителите се должни 70 отсто од производството на јајца да го пласираат на домашниот пазар. … Продолжи со читање Во пресрет на Велигден и Бајрам, Владата ги замрзна цените на јајцата и оризот