В недела со брза пошта стигнуваат 3 000 вакцини за С Македонија

Премиерот Зоран Заев стравува да каже кога точно може да се очекува пристигнување на првите нарачани вакцини … Продолжи со читање В недела со брза пошта стигнуваат 3 000 вакцини за С Македонија