Во Косово денеска стапува во сила одлуката за замена на српските со косовски регистарски таблички

РТС јави дека косовската полиција синоќа го изрекла првото предупредување за возила кои не се пререгистрирани од … Продолжи со читање Во Косово денеска стапува во сила одлуката за замена на српските со косовски регистарски таблички