Во Кина рекордни 32 695 нови случаи на инфекција со коронавирус

Овој рекорд следуваше откако вчера беа регистрирани 31 144 случаи на заразени, што е најголем број од … Продолжи со читање Во Кина рекордни 32 695 нови случаи на инфекција со коронавирус