Во експлозиите во Газа секој ден по 10 деца ја губат едната или двете нозе, им се прават ампутации без анестезија

УНИЦЕФ предупреди дека случаите на дијареа кај деца под 5-годишна возраст се зголемиле за околу 2 000 … Продолжи со читање Во експлозиите во Газа секој ден по 10 деца ја губат едната или двете нозе, им се прават ампутации без анестезија