Во Битола ќе има втор круг: Коњановски води пред Кондовски со 1 641 глас, Милевски има 3 336 гласа

Според првичните податоци од ДИК, од целосно преброени гласови, Коњановски води со 19 532 гласа пред Кондовски … Продолжи со читање Во Битола ќе има втор круг: Коњановски води пред Кондовски со 1 641 глас, Милевски има 3 336 гласа