Во Битола и Тетово престануваат да важат мерките, а и Скопје веќе не е во првите 20 загадени светски града

Според платформата „Ај-кју ер“, во Скопје индексот на загаденост денеска е 136 Од денеска во Битола и Тетово престануваат … Продолжи со читање Во Битола и Тетово престануваат да важат мерките, а и Скопје веќе не е во првите 20 загадени светски града