Внукот на Ахмети со нула денари добива 39% од „Соравиа“ која должи 20 милиони евра

Внукот на Ахмети ќе поседува 39 отсто од фирмата „Соравиа инвест“, а 49 отсто од „Соравиа менаџмент“. … Продолжи со читање Внукот на Ахмети со нула денари добива 39% од „Соравиа“ која должи 20 милиони евра