ВМРО-ДПМНЕ: Затворањето на Еуростандард банка е уште еден неуспех на власта

Со затворањето на Еуростандард банка засегнати се огромен број пензионери кои добиваат пензија преку користењето на услугите … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Затворањето на Еуростандард банка е уште еден неуспех на власта