ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ се самоизолира и покажува дека е против државните интереси

Од ВМРО-ДПМНЕ и денеска во соопштението ги прозваа пратениците на СДСМ и претенденти за претседателското столче во … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ се самоизолира и покажува дека е против државните интереси