ВМРО-ДПМНЕ: Професорката Гордана Силјановска-Давкова се пријави на јавниот повик за кандидат за претседател

За нејзината кандидатура, како што велат од партијата, ќе се одлучува од страна на делегатите на Конвенцијата … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Професорката Гордана Силјановска-Давкова се пријави на јавниот повик за кандидат за претседател