ВМРО-ДПМНЕ продолжи со аферата „Паразити“: Жерновски зема плата од 1 000 евра месечно за градба на клинички центар што не се гради

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека функционерите од аферата „Паразити“ не можат да ги оправдаат парите што ги земаат … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ продолжи со аферата „Паразити“: Жерновски зема плата од 1 000 евра месечно за градба на клинички центар што не се гради