ВМРО-ДПМНЕ продолжи со аферата „Паразити“: Член на УО на „Телеком“ зема месечна плата од 11 500 евра

ВМРО-ДПМНЕ вчера ја отвори аферата „Паразити“ и почна со изнесување податоци за висината на месечните примања на … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ продолжи со аферата „Паразити“: Член на УО на „Телеком“ зема месечна плата од 11 500 евра