ВМРО-ДПМНЕ пресмета колку „тежат“ советниците на Заев – 246 илјади евра годишно

Вкупната сума што се дава за нето-плати за советниците на премиерот, според опозицијата, изнесува секој месец над … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ пресмета колку „тежат“ советниците на Заев – 246 илјади евра годишно