ВМРО-ДПМНЕ: По пропаѓањето на Еуростандард, 90 000 лица ќе останат без пари наредниот месец

На Заев и СДСМ не им е важно како живеат граѓаните, туку важно им е само нивното богатење, … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: По пропаѓањето на Еуростандард, 90 000 лица ќе останат без пари наредниот месец