ВМРО-ДПМНЕ: Пендаровски е човек без кредибилитет, СДСМ го номинира оти никој друг не се нафаќа на пораз

Од партијата соопштуваат дека во периодот што следува ќе направат „реминисценција на случаи во кои Пендаровски си … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ: Пендаровски е човек без кредибилитет, СДСМ го номинира оти никој друг не се нафаќа на пораз