ВМРО-ДПМНЕ отпадна од трката за Карпош, Стевче Јакимовски во вториот круг против Душко Весковски од СДСМ

Фаворитот на опозицијата, Оливер Зафировски од ВМРО-ДПМНЕ, не успеа да влезе во вториот круг од трката за … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ отпадна од трката за Карпош, Стевче Јакимовски во вториот круг против Душко Весковски од СДСМ