ВМРО-ДПМНЕ одбива да назначи експерти во групата за уставни измени

Вицепремиерот Маричиќ, пак, вчера најави дека ќе испрати писмо до партиите да номинираат свои експерти за групата … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ одбива да назначи експерти во групата за уставни измени